Hvem er vi

hos mental motion?

I vores verden er sportspsykologi og mentaltræning for alle…

 

Vores primære opgave er at hjælpe mennesker til en mere afbalanceret hverdag, hvor der er ro og overskud til at tackle det pres et liv i en præstationsorienteret verden kan medføre.

 

Vi arbejder både med unge og voksne.

Sportsudøvere (- det er dem vi har flest af. Helt fra unge udøvere, der bare elsker sport og op til verdensklasseatleter).

Forældre. Trænere. Ledere. Performere. Politier. Soldater. Musikere. Skuespillere.

 

 

Vi træner mentalt igennem 4 trin →

 

Trin 1) Vi laver en brainstorm over udviklingspunkter, og tager en snak om hvad opleves som svært. Særligt hvilke reaktioner der kan være svære at tackle.

 

Trin 2) Vi introducerer til det vi kalder ‘bevidsthedstræning’. Her har vi fokus på evnen til at registrere hvad der sker, når man står i en situation der er svær eller ubehagelig.

 

Trin 3) Vi udvikler konkrete gameplaner for hver af de situationer, hvor der er et ønske om forandring. Her introduceres en lang række redskaber og teknikker. Altsammen bygger på at styrke et fundament og en afklaring i hvad der er vigtigt for den enkelte.

 

Trin 4) Den konkrete træning påbegyndes i praksis.

 

Vi arbejder i min. 5 sessioner, så vi når alle 4 trin igennem. Der vil være hjemmeopgaver imellem hver session.

Læs mere om vores forløb her.

 

 

 

Hvem er Mental Motion?

Janne R. Mortensen
Sportspsykologisk konsulent
“Badminton var mit et og alt. Jeg har i den grad mærket det på egen krop. Nervøsiteten. Det hamrende hjerte. Sveden der pibler frem. Uro i benene. Kvalme. Forventninger. Frustration. Negative tanker. BLOKERING. Fysisk, teknisk og taktisk var jeg stærk. Mentalt var jeg svag.
Kasper Henriksen
Sportspsykologisk konsulent
Fodbold var min passion, men da jeg var på mit allerhøjeste, oplevede jeg det også som svært. Jeg gik fra at være blevet fast mand på holdet, til at blive skadesramt og senere hen stoppe min karriere. Frustrationen sidder stadig i mig den dag i dag. Jeg arbejdede benhårdt i mange år for at ...
Kasper D. Henriksen
Sportspsykologisk konsulent
I flere år skiftede jeg mellem 1. hold og 2. hold. Fast mand og vigtig figur på 2. hold, og en indskifter på 1. holdet. Det gik op for mig, at jeg ikke havde haft hovedet med mig, og skaderne, kom fordi jeg jagtede spilletid fremfor at være den gode holdkammerat og den spiller jeg gerne ville være...

 

 

Vores eksterne team

Vi benytter os af og henviser til eksterne eksperter, som vi kan sige 100% god for. Det er vigtigt for os at vores atleter og samarbejdspartnere tilbydes det bedste i den situation, de står i. Derfor har vi nøje udvalgt vores eksperter i det eksterne team.

 

Sportsdiætist Christina Nielsen

Vi samarbejder med Christina som er autoriseret klinisk diætist, og har en International Olympisk Kommittés Diplomuddannelse i Sports Nutrition (IOC Diploma in Sports Nutrition).

Igennem sit arbejde med sportsernæring i Team Danmark fra 2006-2016 med 10 års erfaring i at vejlede danske top-atleter (og samarbejde med sportschefer, trænere samt forskere) i sportsernærings-strategier frem mod EM, VM og Olypmiske Lege – ud fra en evidensbaseret tilgang, er Christina en yderst kvalificeret diætist som vi anbefaler alle de atleter, der vil vide mere om kost og ernæring.

Christina er yderligere uddannet i USA, hvor hun har fået træning i, at kunne undervise i “Mindfulness Based Eating Awareness Training” (MB-EAT). Denne tilgang ligger rigtig godt i tråd med det teoretiske fundament vi har i Mental Motion.

Christina ejer virksomheden bevidste-valg.dk

 

Osteopat D.O. og fysioterapeut Anders Laun

Vi samarbejder med Anders, der varetager screening og behandling af mange af de atleter, der kommer på vores kontor. Anders klinik ligger i forlængelse af Mental Motions lokaler. Anders er uddannet Osteopat D.O. fra the International Academy of Osteopathy i Belgien, og derudover uddannet fysioterapeut og akupunktør.

Anders har meget erfaring med screening og behandling af sportsskader, ryg og nakke smerter, hovedpine, fordøjelses problemer mm. Udover at behandle på briks, tilrettelægger og koordinerer også den fysiske træning og træningsplanlægning til atleterne.

Han er tidligere fodboldspiller på danmarkserie niveau som ung, og sport har altid fyldt en stor del af hans liv. Tidligere har han arbejdet med ungdomslandsholdet i basket.

Som atlet hos Mental Motion får du 350 kr. rabat på første konsultation (normalpris 850 kr.) og 100 kr. rabat på efterfølgende normal behandling (normalpris 600 kr.)

Anders ejer klinikken Osteocare.dk

Mail: info@osteocare.dk

Telefon: 24622083

 

 

Topatleter

Vi arbejder med en håndfuld atleter, som vi bruger til foredrag, workshops og som inspiration for vores atleter. Vi udvælger nøje de atleter der bliver en del af vores eksterne team udfra deres evne til at sætte ord på alt det svære, villighed til at dele åbent og deres utrolig inspirerende måde at tilgå livet som eliteatlet. Alle atleter er eller har været indenfor toppen af deres felt nationalt og/eller internationalt.