priser og betingelser

hos mental motion

Vi tilbyder forskellige typer af forløb

 

 

Det korte forløb

 

5 sessioner


 

De 5 sessioner foregår forholdsvist intensivt, dvs. med møder hver 2-3 uge over 3 mdr. Her introduceres du til mentaltræning – forskellige redskaber og teknikker, og du vil opleve at du øger dit refleksionsniveau og viden om hvad det er du egentlig gerne vil, og hvordan du ønsker at gøre det.

Pris: 5.000 kr.

Gyldighed: 3 mdr.

 

 

Et tættere samarbejde

 

10 sessioner


 

Efter de første 4-5 sessioner – som afholdes intensivt over de første par måneder, Vil du med et længere forløb have mulighed for at de mentaltræningsteknikker og redskaber der er introduceret i første del af forløbet, implementeres som en fast del af dagligdagen og den daglige fysiske træning. På den måde sikrer vi at du igennem en længere periode træner mentalt, så det bliver en naturlig del af dit liv som en prioriteret del af hverdagen. Forløbet strækker sig over 6 måneder.

Pris: 9.500 kr.

Gyldighed: 6 mdr.

 

 

Her følger vi dig også til træning og i konkurrence

 

årsforløb


 

Her følger vi dig i 12 mdr. Vi følger dig til både træning og i konkurence. Forløbet indeholder 10 sessioner + 3 observationer under træninger og/eller konkurrence. Samarbejde med træner og forældre – som løbende dialog ved træninger, pr. telefon eller som en del af sessionerne. Her går vi i dybden med mentaltræningen og sikrer os at vi over en lang periode har en fast plads i dit skema.

Pris: 20.000 kr.

Gyldighed: 1 år.

 

Forældresparring

 

Book en sparring online eller face to face på vores kontor


 

 

Mange forældre kontakter os for at få råd og sparring på deres situation med deres barn i sporten. Der er mange valg der skal tages, op og nedture der skal håndteres, reaktioner der kan være svære at forstå. Og hvad gør man så når man bare gerne vil støtte sit barn bedst mulig?

Er dit barn under 13 år – starter vi altid ud med en forældresparring, og først herefter afklarer vi om dit barn er klar til mentaltræning.

 

60 min. sparring koster 1200 kr.

 

Er du træner, en del af et Team, kommer fra en kommune, en virksomhed eller fra en skole…

Så kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi taler jeres behov igennem, skitserer et evt. forløb, forventningsafstemmer, svarer på spørgsmål mm. Vigtigst af alt er det at vi får sat ansigt på hinanden og mærker kemi. Er der herefter grobund for et samarbejde, vil vi afhængig af holdets størrelse, sammensætning og jeres behov sammensætte et tilbud til jer.

 

 

 

Start med at booke et uforpligtende møde

– hvor vi sammen kigger på hvad mentaltræning er, og hvordan et evt. forløb kunne se ud for dig. Du har her mulighed for at stille alle de spørgsmål, du har. På den måde sikrer vi os, at vælger du efterfølgende at starte et samarbejde op med os, så ved du hvad det indebærer og hvad du kan forvente dig.

Det mener vi er et godt udgangspunkt for et stærkt samarbejde.

Vi glæder os til at møde dig!

 

 

Kontakt Mental Motion på 61330467 eller 
klik her og send os en mail

Praktisk information:

  • En session varer typisk 50 min.
  • Sessionerne foregår på vores kontor i Holte, eller over zoom.
  • 5 sessioners forløb skal være afholdt inden for 3 mdr. 10 sessioners forløb indenfor 6 mdr. og et årsforløb indenfor 1 år. Det er dit eget ansvar at få afholdt sessioner inden udløbsdato.
  • Ved praktisk træning eller konkurrencer udenfor Stor København faktureres transport efter statens takst. (Vi tager kun ud til træning og konkurrencer ved årsforløb)
  • Vi arbejder primært i dagtimer fra 8-18, og enkelte aftener (disse tider er ofte fuldt booket langt frem), vær derfor opmærksom på at du skal være fleksibel ift. tidspunkter for afholdelse af sessioner.

Betingelser

  • Alle forløb betales samlet efter 1. session
  • Ved afbud senere end kl. 18 dagen i forvejen, betragtes sessionen som afholdt.
  • Forløb tilbagebetales ikke. (Ej heller forløb, der ikke afholdes inden tidsfrist er udløbet).