priser og betingelser

hos mental motion

Individuelle forløb hos Mental Motion, giver dig …

 

 • E-bogen: Har du mental styrke? – træn de 7 trin til toppræstation
 • E-bogen: Drømmer du om guld? – Lær fra topatleter
 • Medlemsskab for forældre til ‘Sidelinjen
 • Mental Motion’s notesbog til dine mentaltræningsnoter under forløbet
 • Gennem vores nyhedsbrev, modtager du jævnligt inspirerende atletfortællinger, videoer om sportspsykologi og mentaltræning, og du er den første der får nys om gode tilbud, foredrag og andet godt.

 

Vi tilbyder forskellige typer af forløb:

 

Det korte forløb

 

5 sessioner


 

De 5 sessioner foregår forholdsvist intensivt, dvs. med møder hver 2-3 uge over 3 mdr. Her introduceres du til mentaltræning – forskellige redskaber og teknikker, og du vil opleve at du øger dit refleksionsniveau og viden om hvad det er du egentlig gerne vil, og hvordan du ønsker at gøre det.

Pris: 5.000 kr.

Gyldighed: 3 mdr.

 

 

Et tættere samarbejde

 

10 sessioner


 

Efter de første 4-5 sessioner – som afholdes intensivt over de første par måneder, Vil du med et længere forløb have mulighed for at de mentaltræningsteknikker og redskaber der er introduceret i første del af forløbet, implementeres som en fast del af dagligdagen og den daglige fysiske træning. På den måde sikrer vi at du igennem en længere periode træner mentalt, så det bliver en naturlig del af dit liv, og det at dyrke sport som en prioriteret del af hverdagen. Forløbet strækker sig over 6 måneder.

Pris: 9.500 kr.

Gyldighed: 6 mdr.

 

 

Her følger vi dig også til træning og i konkurrence

 

årsforløb


 

Her følger vi dig i 12 mdr. Vi følger dig til både træning og i konkurence. Forløbet indeholder 10 sessioner + 3 observationer under træninger og/eller konkurrence. Samarbejde med træner og forældre – som løbende dialog ved træninger, pr. telefon eller som en del af sessionerne. Her går vi i dybden med mentaltræningen og sikrer os at vi over en lang periode har en fast plads i dit skema.

Pris: 20.000 kr.

Gyldighed: 1 år.

 

Forældresparring

 

Book en sparring online eller face to face på vores kontor


 

Måske kan du finde svar eller inspiration på Sidelinjen, som er et online site for sportsforældre. Her finder du massevis af artikler, podcast interviews. Det er gratis at være medlem.

Bliv medlem af Sidelinjen HER

Mange forældre kontakter os for at få råd og sparring på deres situation med deres barn i sporten. Der er mange valg der skal tages, op og nedture der skal håndteres, reaktioner der kan være svære at forstå. Og hvad gør man så når man bare gerne vil støtte sit barn bedst mulig?

 

60 min. sparring koster 1200 kr.

 • og kan foregå både online eller på vores kontor i Holte.

 

Kontakt Mental Motion på 61330467 eller 
klik her og send os en mail

 

 

Teamforløb

 

Dette er hvad et forløb med et team som minimum indeholder hos os


 

 • Vi starter med et indledende uforpligtende møde på 30 min. hvor vi sikrer os at vi er det rette match
 • Derefter trænermøde: Rammen for forløbet fastsættes i samarbejde med træner/trænerteam. Der fastsættes hvilke mentale færdigheder der særligt ønskes at sætte ind på samt hvordan vi i samarbejde træner atleterne over en længere periode til at erhverve disse færdigheder. Den sportspsykologiske konsulent vil på denne baggrund udarbejde konkret plan for forløbet.
 • Løbende trænersparring – fuld adgang til konsulenten
 • Forældreoplæg af 2 timer (kan erstattes af andet teoretisk oplæg)
 • 7 mentaltræningspas hvor konsulenten er til stede i den fysiske træning, og hvor der i samarbejde med træner inkorporeres mentale elementer i den fysiske træning
 • Rettigheder til efterfølgende brug af det materiale der udarbejdes af Mental Motion 
undervejs i forløbet (teori – øvelser mm.)
 • Ekstra materiale: alle atleter/forældre og trænere får tilsendt alle vores E-bøger.
 • Forældre får adgang til vores online forældre portal ‘Sidelinjen – støt dit barns talent’.

 

Pris: 25.000 kr

Læs om vores Teamforløb her →

 

 

Er du træner, en del af et Team, kommer fra en kommune, en virksomhed eller fra en skole…

Så kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi taler jeres behov igennem, skitserer et evt. forløb, forventningsafstemmer, svarer på spørgsmål mm. Vigtigst af alt er det at vi får sat ansigt på hinanden og mærker kemi. Er der herefter grobund for et samarbejde, vil vi afhængig af holdets størrelse, sammensætning og jeres behov sammensætte et tilbud til jer.

 

 

 

Start med at booke et uforpligtende møde

– hvor vi sammen kigger på hvad mentaltræning er, og hvordan et evt. forløb kunne se ud for dig. Du har her mulighed for at stille alle de spørgsmål, du har. På denne måde sikrer vi os, at vælger du efterfølgende at starte et samarbejde op med os, så ved du hvad det indebærer og hvad du kan forvente dig.

Det mener vi er et godt udgangspunkt for et stærkt samarbejde.

Vi glæder os til at møde dig!

 

 

Kontakt Mental Motion på 61330467 eller 
klik her og send os en mail

Praktisk information:

 • En session varer typisk 50 min.
 • Sessionerne foregår på vores kontor i Holte, eller over skype.
 • 5 sessioners forløb skal være afholdt inden for 3 mdr. 10 sessioners forløb indenfor 6 mdr. og et årsforløb indenfor 1 år. Det er dit eget ansvar at få afholdt sessioner inden udløbsdato.
 • Ved praktisk træning eller konkurrencer udenfor Stor København faktureres transport efter statens takst. (Vi tager kun ud til træning og konkurrencer ved årsforløb)
 • Vi arbejder primært i dagtimer fra 8-16, og enkelte dage til kl.18 (disse tider er ofte fuldt booket langt frem), vær derfor opmærksom på at du skal være fleksibel ift. tidspunkter for afholdelse af sessioner.

Betingelser

 • Alle forløb betales samlet efter 1. session
 • Ved afbud senere end kl. 18 dagen i forvejen, betragtes sessionen som afholdt.
 • Forløb tilbagebetales ikke. (Ej heller forløb, der ikke afholdes inden tidsfrist er udløbet).