Det siger andre

Om et forløb hos Mental Motion

"Jeg lært at acceptere de tanker der må opstå og ‘stille dem til side’"

Det er vigtigt for mig at mentaltræne, for at kunne optimere min træning og få det maximale udbytte.
Jeg har kæmpet meget med at kunne holde fokus gennem mine træningspas, da mine tanker ofte kan løbe af med mig og fjerner fokus fra de tekniske ting jeg skal koncentrere mig om. Her har jeg lært at acceptere de tanker der må opstå og ‘stille dem til side’ indtil jeg har tid til at lytte til dem.
Mit hoved kan være min største modstander så det er vigtigt for mig at have nogle redskaber til at kunne tøjle det.
Det er mindst lige så vigtigt for mig at være mentalt stærk som at være fysisk stærk – det hjælper ikke noget at min krop er klar til at sætte verdensrekord hvis mit hoved ikke kan følge med.

Celina Julin, Hammerkaster, Dansk rekord

"Jeg har lært at styre min nervøsitet"

Jeg har lært meget af at være i forløb hos Mental Motion. Det vigtigeste jeg har lært er at styre min nervøsitet, og det var også hovedgrunden til at jeg startede med mental træning. Nu ved jeg at jeg skal acceptere nervøsiteten istedet for at bekæmpe den. Jeg har også lært at presse mig selv mere, når jeg er i vandet. Nu kan jeg presse mig selv, uden jeg er alt for nervøs. Jeg er glad for forløbet og jeg ser frem til en ny svømme-sæson med stævner hvor jeg også kan nyde, at skulle præstere.

Sofie, Svømmer, 15 år

"Efter forløbet starter han nu inde og får fuld spilletid"

De min søn startede hos Mental Motion havde han haft en ret skidt efterårssæson, startede på bænken, fik ikke meget spilletid og det så ikke godt ud mht. videreudtagelse til U17.
Men han fik tilrettet fokus og rettet op på troen på egne evner, og herefter begyndte det ret hurtigt at skifte. Kan det være et tilfælde? Måske! Men pudsigt er det at han efter forløbet hos dig nu starter inde, får fuld spilletid (når han ikke bliver skadet?), er gået videre til næste talentsamling til DBU future (hvilket han glædede sig meget til at fortælle dig), har været udtaget til et par U16 kampe, og igår blev kåret til månedens spiller i klubben.
Han har været meget glad for forløbet, og virkede meget klar til at suge til sig. Han kan ikke selv sige hvad det har gjort, men vi kan mærke selvtillid er tilbage og så “tør” han selv sige når han har gjort det godt. (Selvom han aldrig blir helt tilfreds.?)
Tusind tak for hjælpen, vi vil helt klart anbefale dig til andre i netværket.

Mor til fodboldspiller på 14 år

"Frem for alt har vi ingen skænderier om ligegyldige ting"

Som forældre har det givet mig en ro især til turneringer, at min datter virker helt klar på hvad hun skal koncentrere sig om, nemlig kun det hun kan gøre noget ved, det har jo betydet at hun er meget mere fokuseret på opgaven, end hun var før. Det giver hende også en ro, mere selvtillid, mere fokus, og frem for alt har vi ingen skænderier om ligegyldige ting.

Mor til danser på 17 år

"Jeg tror at hver enkelt føler sig som noget specielt hos dig"

Min søn har ændret sig helt vildt. Han kan tackle de svære situationer nu – han er blevet lidt mere åben om at tale om dem og vi får lov til at hjælpe ham. I skolen har det også hjulpet – her har han også tidligere haft præstationsangst, men han går til eksamen lige nu og han tager det hele stille og roligt.

Janne, tusinde tak for din omsorg for vores søn og for den måde du behandler de unge mennesker på. Jeg tror at hver enkelt føler sig som noget specielt hos dig!

Pauline Lossow, mor til fodboldspiller på 16 år

"Tillidsfuldt, kompetent, professionelt og empatisk"

Samarbejdet med Janne har først og fremmest givet min datter redskaber til at håndtere det pres, hun som atlet kan føle, både i forbindelse med konkurrencer og træning. Hun er i gang med at lære, hvordan man kan håndtere negative reaktionsmønstre og erstatte dem med konstruktive handlinger. Det er en stor lettelse for hende at lære, at der er en vej ud af de negative mønstre og så giver det naturligvis også rigtig gode sportsmæssige resultater.
For mig som forældre har det været trygt at vide, at min datter får hjælp af en kompetent og professionel voksen, hun har stor tillid til. Hjælp til at lære noget, som jeg ikke kan lære hende. Og så har det været glædeligt at opleve, hvordan du kommer hele vejen rundt om atleten, sådan at skole, familie, andre relationer og omstændigheder også er med i billedet.
Samarbejdet er først og fremmest mellem min datter og dig. Det er et fortroligt rum, I har, og hun fortæller bestemt ikke alt, hvad I snakker om. Og sådan skal det også være. Men hvis jeg skal sætte få ord på, hvordan jeg opfatter samarbejdet, så er det: Tillidsfuldt, kompetent, professionelt og empatisk.

Mor til V., som er 15 år og svømmer

"Jeg vil varmt anbefale andre at give denne fantastiske gave til deres teenager eller sportstalent"

Det har været en rigtig god og tryg oplevelse. Vi oplevede, at Mikkel straks følte sig godt tilpas. Det har givet ham mere selvtillid – og fra at have haft store problemer og stagnation på fodboldbanen – blev han “Årets raket” lige før sommeren – og har her efter sommeren spillet helt fantastisk og er blevet anfører!!
Som forælder må man erkende, at forældrerollen ikke altid er forenelig med også at være coach for ens egne børn. Derfor har det været en fantastisk løsning, når ens egne muligheder er udtømte – at kunne få hjælp fra en coach. Det burde være et hvert barns – såvel som voksne – at få adgang til en coach, så potentialet kan forløses. Det var trygt, at der blev aftalt klare linjer for fortroligheden, således at Mikkel kunne slappe af i forløbet. Kun de ting, som Mikkel selv ville have, at vi fik viden om – kom til vores kendskab.
Jeg vil varmt anbefale andre at give denne fantastiske gave til deres teenager eller sportstalent.

Mor til Mikkel, som er 16 år og fodboldspiller

"Jeg har lært at kontrollere.."

Jeg har lært at kontrollere de negative og destruktive tanker der måtte opstå i mit hovede når jeg fejler eller bliver frustreret.

Line Søby, håndboldspiller

"Jeg er heller ikke så hård ved mig selv mere"

I mit samarbejde med Mental Motion har det hjulpet mig sindssygt meget at lære at komme videre, så man ikke sidder fast i de samme gamle vaner. Det har fået mig til at acceptere ting og bare komme videre, på den måde er jeg heller ikke så hård ved mig selv mere.

Natascha, Danser, deltaget ved EM og VM