Træn din performance

med Mental Motion

Sæt den mentale performance på dagsordenen

 

– mere info kommer snarest

Mental performance

Kan du genkende en hverdag, hvor du står overfor mange valg, øget indre og ydre pres og forventninger til at opnå et godt resultat. En hverdag hvor du står overfor mange krav, men hvor der samtidig også bliver talt om fokus på den mentale sundhed.  

Kan du genkende dette, så er mental træning hos mental motion helt sikkert noget for dig.
Mental træning foregår i alle livets arenaer. Når vi skifter fra job til familie, det sociale liv til uddannelse/kurser. Når du bevæger dig igennem din hverdag, skifter du arenaer, som hver især byder dig op til dans med forskellige krav. 

 

Herunder har vi samlet nogle eksempler fra den virkelige verden

 

Politi

Som politielev, der jonglerer at være ude i felten, og på undervisningsbænken er der mange nye indtryk, regler, mennesker, relationer til borgere der skal læres og navigeres i. Samtidig er der et stort indre pres for at gøre det godt og være en god betjent.

I arbejdet med politi elever og projektarbejde ved rigspolitiet har vi erfaringer med at sætte fokus på hvad er min opgave, hvad er min rolle i opgave, hvad står jeg for og ikke mindst hvordan håndterer jeg det pres og de oplevelser der er forbundet med et job hvor der er meget på spil, og hvor det er allervigtigst, også at have sig selv med på vagt. 

 

Erhvervsliv 

Krav fra ledere, kollegaer og dig selv er en del af det ”hurtige” erhvervsliv. Kan du genkende en hverdag hvor det føles som om, der er flere bolde i luften end du er vant til, og det er som om der kommer flere? Hvad er det egentlig den mentale sundhed i erhvervslivet skal hjælpe med at sætte fokus på? Er det kravene eller dig som menneske?

Vi arbejder med hverdagsbalancen, hvad der er vigtigt for dig i dit liv. Sammen finder vi ud af hvad der er værdifuldt for dig i dit liv. Hvordan sætter vi rimelig krav og målsætninger for os selv, og hvordan holder vi os til den vej vi har valgt at gå ud af. 

 

Musiker/Skuespiller 

I den kunstneristiske verden danser mange med frygten og nervøsiteten omkring en koncert, opsætning, stykke eller præsentation af hvad man har skabt. At skabe kunst kræver enormt meget af dig som person og oftest er du din egen største kritiker.

Vi arbejder med at skabe en hverdag, hvor din måde at arbejde med fokus og inspiration bliver din samarbejdspartner. Vi arbejder med værdier for at du kan holde dig tro til den du er.