Sidelinjen

til dig der står på sidelinjen i dit barns sportsliv

 

Bruger du også utallige timer på sidelinjen?

Er med dit barn i medvind og modvind. Altid klar med vandflasken. Energibaren. Det gode råd?

 

Det er en tough rolle du har dig. For delen hvor skal du kunne jonglere mange bolde i luften på én og samme tid. Arbejde. Indkøb. Mad. Tøjvask. Kørsel. Logistik. Planlægning. Familie. Aftaler. Kærlighed. Rådgivning. Pyh. Jeg tager hatten af for dit arbejde som sportsforælder. (Det håber jeg i øvrigt også du selv gør i ny og næ!!)

 


 

‘Sidelinjen’ er et online site, der koster dig 0 kr.

Som medlem får du adgang til en masse materiale udviklet direkte til dig der står på sidelinjen i dit barns sportliv. Igennem artikler, podcasts og interviews kan du kaste dig over alle de spændende temaer altsammen med udgangspunkt i at styrke dit barns mindset →

 


Jeg vil gerne være medlem


– Det er helt og aldeles gratis. Alt materialet ligger bare og venter på dig ☆

Giv mig adgang til Sidelinjen med det samme

Måske kan du genkende det her?

Dit barn har trænet så hårdt i så lang tid. På dagen falder han igennem. Præsterer ikke i nærheden af hvad han kan. Han er knust. Du aner ikke hvad du skal stille op. Alt hvad du siger eller gør virker ikke. Han lukker dig helt ude…
Hun bliver helt enormt hidsig inde på banen. Hun er i sine følelsers vold, og kan slet ikke styre det. Det er benhårdt at stå der på sidelinjen og være vidne til at hun gang på gang ødelægger det for sig selv. I har talt og talt om at hun skal styre sig, men lige lidt hjælper det…
Du får et møjfald uden lige. Han skælder og smælder at det er din skyld og at han aldrig vil have dig med til kamp igen. Du svarer igen med at det er slut med at gøre alt det for ham, du gør. Kører ham i øst og vest, planlægger og komplet tilsidesætter dig selv..
Hun spiser ikke nok. Har ikke nok energi. Du er bekymret. Du har prøvet ALT. Du handler. Finder spændende opskrifter. Lader hende bestemme. Inddrager hende. Lige lidt hjælper det. Det er som om hun bare ikke vil lytte…
Der er pres på i hverdagen. Dit barn sidder sjældent ned. Det er nogle lange dage. Store madpakker og tunge tasker der bliver slæbt. Weekenderne står primært på turneringer. Kan dit barn holde til det i det lange løb? Er det ‘det rigtige’ at dyrke elitesport på denne måde?
I overvejer klubskifte. Det er en svær beslutning. Hvornår og hvordan ved man om det er det rette valg? Hvilke snakke skal du have med dit barn og hvordan?
Du har flere børn. Ikke alle dyrker sport på seriøst plan. Du bruger mange timer på det barn, der skal hentes og bringes fra træning og til kampe. Dine andre to børn får ikke ligeså mange af dine vågne timer. Det er svært for dig at være der for dem alle 3 på lige fod.
Sport koster penge. Mange penge. Også selvom det ikke tales så meget om det. Det er en kæmpe udfordring at få det hele til at hænge sammen sæson efter sæson. Du er presset over hvordan det skal kunne fortsætte…
Han blev skadet for 3 måneder siden. I ved ikke om han kommer tilbage til sporten. Han har forandret sig markant. Blevet mere indelukket. Du føler ikke at du kan nå ind til ham længere. Du er bekymret for hvad det er, der sker med dit barn..
Hvad skal fremtiden bringe? Uddannelse – sport. Hvad skal der satses på? I har forsøgt at tage snakken derhjemme, men du syntes ikke rigtig at dit barn tænker nok over det. Ihvertfald er det kun overfladiske svar du får igen, når du starter samtaleemnet.

Alt det kan du læse om eller lytte til inde på Sidelinjen


Jeg vil gerne have adgang til alt det materiale for 0 kr

Tilmeld mig nu

Praktisk information om Sidelinjen

Som medlem af ’Sidelinjen’ får du adgang til:

 

  • Over 40 artikler og podcasts udviklet direkte til dig, der står på sidelinjen i dit barns sportsliv
  • Flere videooplæg om bla. dit barns mindset, motivation, tankens kraft og meget mere
  • Interviews med atleter og eksperter
  • Invitation til lukket hemmelig Facebook gruppe kun for medlemmer, hvor Janne løbende bidrager med LIVE oplæg, Q & A sessioner og ugentlig inspiration

 

 

“Jeg havde brug for konkrete råd til specifikke situationer, og dem fik jeg fra Janne. Samtidig er det enormt spændende at tale/skrive med andre der står i præcis samme situation som jeg selv”.

Mor til Anna på 15 år og badmintonspiller

 

 

“Som forældre til en teenage elite-idrætsudøver, har det givet mig en kolossal indre ro, og et langt mere konstruktivt forhold til min datter. Som gammel og garvet glemmer man at ens egen forståelse af verden er baseret på ens tidligere erfaringer og når ens børn så begynder at blive voksne glemmer man at de endnu ikke har haft de erfaringer og derfor ikke har den samme naturlige forståelse.

Far til Laura, basketballspiller, 16 år.

 

 

Tilmeld dig Sidelinjen lige her


og få adgang med det samme

Jeg vil gerne prøve det.

 

“Som forælder må man erkende, at forældrerollen ikke altid er forenelig med også at være coach for ens egne børn. Derfor har det været en fantastisk løsning, når ens egne muligheder er udtømte – at kunne få hjælp fra en mentaltræner. Det burde være et hvert barns – såvel som voksne – at få adgang til en mentaltræner, så potentialet kan forløses”.

Mor til Mikkel, fodboldspiller, 16 år.

 

 

Hvem er eksperterne på Sidelinjen?

JANNE R. MORTENSEN
Sportspsykologisk konsulent, ejer af Mental Motion og stifter af Sidelinjen.

Som tidligere badmintonspiller på eliteplan, kender jeg i den grad til presset i sportens verden. I en tidlig alder lagde jeg ketcheren på hylden grundet manglende mentalt overskud og udfordringer med at håndtere presset. Det kickstartede dog min interesse for sportspsykologi, som jeg sidenhen har specialiseret mig i. Jeg er uddannet fra Københavns universitet i idræt og psykologi, master i sportspsykologi og har desuden læst på både UBC i Canada og Lund Universitet i Sverige. Jeg har publiceret artikler om skiftet fra talent til elite, og også skrevet flere kapitler til bøger omhandlende sportspsykologi. Jeg har desuden arbejdet som ekstern konsulent for Team Danmark siden 2012 og derfor fulgt og rejst med flere ungdoms og senior landshold.

Siden 2013 har jeg haft helt særligt fokus på sportsforælderrollen. Sidelinjen er skabt på baggrund af kontakt med alle de forældre, hvis børn jeg har haft i mentaltræningsforløb, utallige interviews af både sportsforældre og atleter, hundredevis af timer brugt på læsning af forskning på området og en lang række spørgeskemaundersøgelser for at indsamle data.

 

Jeg mener det er på tide at vi i dansk talentudvikling, også har fokus på de personer der står vores atleter nærmest, nemlig jer – deres forældre.

 

 

 


CHRISTINA NIELSEN
Sidelinjens sportsdiætist

Christina er autoriseret klinisk diætist. Har en International Olympisk Kommittés Diplomuddannelse i Sports Nutrition (IOC Diploma in Sports Nutrition).

Igennem sit arbejde med sportsernæring i Team Danmark fra 2006-2016 med 10 års erfaring i at vejlede danske top-atleter (og samarbejde med sportschefer, trænere samt forskere) i sportsernærings-strategier frem mod EM, VM og Olypmiske Lege – ud fra en evidensbaseret tilgang, er Christina en yderst kvalificeret ekspert til at udvikle materiale her på Sidelinjen. Vi er heldige at have Christina med ombord.

Christina er yderligere uddannet i USA, hvor hun har fået træning i, at kunne undervise i “Mindfulness Based Eating Awareness Training” (MB-EAT). Hendes artikler vil dermed også være inspireret af hvordan man kan optimere sin relation til mad.

Christina ejer virksomheden bevidstevalg.dk

 

 


ANDERS LAUN
Sidelinjens osteopat D.O.

Anders uddannet Osteopat D.O. fra the International Academy of Osteopathy i Belgien. Derudover er Anders uddannet fysioterapeut og akupunktør.

Anders er tidligere fodboldspiller på danmarkserie niveau som ung, og sport har altid fyldt en stor del af hans liv. Til dagligt arbejder han fast med en lang række atleter på klinikken, hvor han både screener og behandler.

Tidligere har han arbejdet med ungdomslandsholdet i basket.

Anders er Sidelinjens ekspert indenfor Krop & Skader, hvor han deler ud af sin store viden om kroppens sammensætning, forståelse for skadesforbyggelse, restitution og genoptræning. Vi nyder godt af Anders store (og til tider lidt nørdede) viden om kroppen.

Anders ejer klinikken Osteocare.dk

 

Det vil jeg tjekke ud – tilmeld mig med det samme!!