Mental Motion Online

kickstart din mentale styrke hjemmefra

ENDELIG kan du træne mentalt online – og hjemmefra 💪

 

Mental Motion Online er en platform fyldt med helt konkrete mentaltræningsøvelser du kan starte på allerede i dag. Øvelser, der vil gøre det muligt for dig at arbejde på lige præcis de dele af din mentalitet, der trænger til et boost.


Kan du nikke genkendende til bare én af disse oplevelser, er Mental Motion Online helt sikkert noget for dig…

 

Du har trænet så hårdt i så lang tid

På dagen falder du igennem. Præsterer ikke i nærheden af hvad du kan. Du er knust. Du aner ikke hvad du skal stille op. Alt hvad du prøver virker ikke. Du har lyst til at give op…

Du bliver helt enormt hidsig inde på banen

Du er i dine følelsers vold, og kan slet ikke styre det. Det er benhårdt at opleve at du gang på gang ødelægger det for dig selv. Du prøver virkelig, men lige lidt hjælper det…

Du har negative tanker

Og du vil gerne af med dem. De fylder og rumsterer, og du oplever ofte at have tankemylder. Du ved bare ikke hvordan du kan slippe af med dem…

Du mister troen på dig selv

Tænker meget på hvad andre mon tænker om dig. Det dræner dig, og tager din energi. Du kunne godt tænke dig at være mere ligeglad…


Alt dette får du for 1490 kr.
(Sitet opdateres løbende med nye øvelser, og du har adgang for evigt)


✔️ Trin for trin guide af de 5 vigtigste (i virkeligheden AFGØRENDE) trin til din basis mentaltræning

✔️ Adgang til 25 videoguides, hvor jeg guider dig igennem massevis af mentaltræningsøvelser du kan lave – HJEMMEFRA.

✔️ Arbejdsark til alle øvelser – du kan downloade og gå igang med, med det samme.

✔️ Podcasts med en hel række interviews med TOP atleter, som alle er TOP inspirerende.

✔️ Gratis sparring i en lukket FB gruppe kun for medlemmer. Her kan du spørge mig om alt!

✔️ Nyt materiale udvikles løbende, så din mentaltræning bliver holdt til ilden 🔥

Tilmeld mig nu


Få adgang til mere end 25 video guides og øvelser


Når du tilmelder dig, står jeg klar til at byde dig velkommen

  • Indenfor få minutter modtager du nemlig en velkomstmail fra mig med dit login til Mental Motion Online.
  • Du får øjeblikkelig adgang til alt materialet, som du har fri adgang til FOREVER
  • Du bliver med det samme inviteret ind i en hemmelig og lukket Facebook gruppe kun for atleter der bruger Mental Motion Online

 

Ikke en hvilken som helst mentaltræner

Jeg er ejer af Mental Motion, og har igennem de sidste 10 år haft mange hundrede atleter igennem forløb. Jeg har rejst med landshold verden rundt, været tilknyttet klubber og uddannet trænere.
Og så ved jeg lige præcis hvordan du har det.
Jeg er nemlig en af de mange tusinde atleter, som ikke klarede den. Som tidligere badmintonspiller på eliteplan, kender jeg i den grad til presset i sportens verden. Men i en tidlig alder lagde jeg ketcheren på hylden grundet manglende mentalt overskud og udfordringer med at håndtere presset. Hvor villle jeg dog ønske at jeg havde haft adgang til mentaltræningsøvelser allerede dengang.

Prisen på Mental Motion Online er 1490 kr. Hvad der svarer til kun 1 og 1/2 samtale med en mental træner
– med Mental Motion Online får du adgang til øvelser nok til flere års mentaltræning.

 

Få adgang til sitet her.

 

 OBS: Over 100 atleter er allerede igang med at træne deres mindset på Mental Motion Online

Læs bare her hvad Annika, Dicte og Frederikke får ud af det:

 

 

Annika:


“MM online er genialt!

Jeg mener, at man aldrig kan blive færdig med at træne det mentale og det er en KANON vigtig brik, hvis ønsket om at lykkes står højt på ønskelisten.

Derfor er det jo genialt, at jeg bare kan åbne computeren eller telefonen og arbejde på det!

Jeg har specielt gjort meget brug af hjemmesiden herunder Coronaperioden, da mine mål og planer pludselig vaklede og skulle ændres til noget andet. Jeg har brugt øvelserne til IKKE bare at lade det hele sejle og i stedet fundet tilbage til hvad mine værdier er og hvad Corona IKKE kan/kunne tage fra mig.

Jeg har også brugt øvelserne i forhold til hverdag/skole, for det mentale arbejde sker også udenfor sportsarenaen;)

Jeg står overfor et kæmpe skift, da jeg lige er blevet student. Jeg skal til at finde på plads i en ny hverdag, så derfor er jeg begyndt at forberede mig på “det nye” gennem øvelserne på MM online.

Hvis jeg kort skulle beskrive hjemmesiden, så fungerer den som en værktøjskasse, som jeg altid kan åbne op og med sikkerhed finde det rigtige værktøj. Desuden bliver værktøjet/øvelserne aldrig for gamle, for jeg står altid i en ny situation”.

 

 

 

 

Dicte:

“Min oplevelse af Mental Motion Online er at det er overskueligt at op, så det er nemt at gå til og finde rundt. Jeg kan godt lide der er videoer og arbejdsark med. Indtil videre er mine oplevelser rigtig gode! Og jeg glæder mig til at dykke videre ned i øvelserne :)”

 

 

 

 

 

Frederikke:

“Jeg synes Mental Motion Online er rigtig fedt og spændende at bruge. Jeg startede med at bruge det under corona nedlukningen, for at kunne arbejde videre med min mentaltræning. Det er godt opbygget på den måde, at Janne starter med at præsentere en opgave i en video, for at man dernæst selv skal igang med nogle øvelser. En af opgaverne handlede om at sætte ord på sine indre værdier, og hvad man gerne vil stå for, og det synes jeg har været rigtig spændende og vigtigt at arbejde med. Så Mental Motion Online er en god platform, hvis man vil arbejde med sig selv med hjælp fra en mentaltræner, der kan guide dig igennem det”.