handelsbetingelser

mental motion

Handelsbetingelser og abonnementsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af:
Mental Motion ApS v/Janne R. Mortensen
Holte Midtpunkt 23. 3 sal
2840 Holte
CVR 38752251

Kontakt os på janne@mentalmotion.dk .

Produkterne bliver leveret digitalt via e-mail, som fysiske kurser eller arrangementer, eller med Post eller fragtmand. Husk at tjekke dit spam filter ved digitalt leveret produkter.

Produkter kan købes med både VISA, Mastercard og Dankort.

Alle priser er i danske kroner inkl. moms, med mindre andet er oplyst.

Abonnementer og ratebetaling

For abonnementer gælder at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per email.
Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet.

Opsigelse

Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet ved at klikke på det link, der står i hver faktura. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udsendte fakturaer skal dog stadig betales. Du kan også skrive til janne@mentalmotion.dk

Ændring af betalingskort

Ønsker du at ændre det kort abonnementet eller ratebetaling trækkes på gøres dette ved at klikke på det link, der står i hver faktura.

Levering

Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.

Ratebetaling

Du har ved din tilmelding forpligtet dig på at betale det fulde beløb, også selvom du har valgt at betale i rater.

Returret

Der er 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på janne@mentalmotion.dk  og du vil få alle pengene tilbage.
BEMÆRK : Fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura og dermed adgang til det pågældende kursus eller online workshop.
Ved køb af abonnement giver du dit samtykke til, at de 14 dages fortrydelsesret bortfalder.

Digitale produkter

De er dine til evigt eje, med mindre andet fremgår eller til abonnementet opsiges. Vi er forpligter os ikke til at hoste materialet til evig tid. Det er købers ansvar at downloade og tage backup af materialet, såfremt køber skulle miste sin adgang. Vi vil dog altid varsle med mindst 14 dage, hvis vi skulle lukke ned for adgangen. Det er købers ansvar at vedligeholde og rette den mailadresse vi sender varsel på.
Produkter der sælges som éngangs-downloads, f.eks. e-bøger og kursusmateriale, skal downloades, via det tilsendte link, senest 14 dage efter køb, og må kun benyttes til eget brug.

Rettigheder

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Mental Motion ApS. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Vilkår og betingelser for Mental Motion’s nyhedsbrev

For modtagere af Mental Motion’s nyhedsbrev og for brug af tilbud.
Ved din accept af disse vilkår og betingelser, giver du Mental Motion ApS samtykke til at sende elektroniske nyhedsbreve og tilbudsmail til dig på e-mail. Elektroniske nyhedsbreve og tilbudsmail omfatter såvel markedsføring af Mental Motions egne produkter/tjenester som markedsføring af produkter/tjenester fra Mental Motion’s samarbejdspartnere.
På www.mentalmotion.dk finder du en liste over samarbejdspartnere. Listen bliver løbende opdateret.
Mental Motions nyhedsbreve er et e-mail-baseret medie, der giver dig information om gode tilbud samt fordele og muligheder vi tilbyder i Mental Motion.
Din e-mail vil ikke blive overdraget fra Mental Motion til samarbejdspartnere eller andre udenforstående.
Det koster 0 kr. at abonnere på Mental Motions nyhedsbrev.

Afmelding af nyhedsbrev

Såfremt du ønsker at framelde dig Mental Motions nyhedsbrev, kan dette ske via linket nederst i nyhedsbrevet.

Brug af tilbud

Som modtager af Mental Motions nyhedsbrev og tilbudsmail kan du benytte dig af de tilbud, som Mental Motion hhv. Mental Motions samarbejdspartnere tilbyder.
Ved brug af Mental Motions tilbud vil vilkårene herfor altid fremgå i selve tilbuddet.
Ved brug af tilbud fra Mental Motion’s samarbejdspartnere indgår du en aftale direkte med den virksomhed, der sælger den pågældende ydelse eller produkt. Det er således virksomhedens vilkår og betingelser, der er gældende for det pågældende tilbud.
Mental Motion har intet ansvar for udsolgte eller manglende leverancer af ydelser eller produkter, der er solgt af andre virksomheder. Mental Motion yder ingen kompensation, såfremt en af virksomhederne der leverer tilbud, som udbydes på www.mentalmotion.dk, får ny ejer, eller af anden grund ikke kan levere den lovede ydelse.

 Læs Privatlivs- og cookiepolitik her