Vi kan inspirere!

book et foredrag eller en workshop

Tid til at starte den sportspsykologiske indsats?

 

Træn din hjerne med Mental Motion – vi viser dig hvordan!

 

Mental Motion tilbyder en lang række foredrag – fælles for alle er at de skræddersyes til jeres ønsker og behov.

 

 

 

Drømmen om guldet –  gå fra talent til elite

 

Det kan være en stor udfordring at få livet som eliteatlet til at hænge sammen med skole, arbejde, socialt liv og familieliv.

Faktisk ved vi fra forskning, at atleter, der succesfuldt kommer igennem skiftet fra talent til elite, har gode mentale færdigheder, såsom evnen til at koncentrere sig, fastholde commitment, troen på egne evner og at arbejde målrettet.

Men der er også mange andre ting, der spiller ind på om du klarer dette skift. F. eks er det din evne til at håndtere forandringer, som skiftet fra junior til senior, påbegyndelse af uddannelse eller dét at flytte hjemmefra, og forandringer såsom skader, klub eller trænerskifte, eller private udfordringer.

Din støtte fra forældre, kammerater i skolen, holdkammerater, træner og klubrelation har også stor betydning for om du klarer skiftet fra talent til elite, ligesom det miljø du færdes i har afgørende betydning for et succesfuld skift.

Faktisk så er det sådan at de atleter, der er forberedte på de skift, udfordringer og besværligheder de vil møde i deres karriere som eliteatlet, har en større chance for at klare karrieren med succes.

Med forberedt, mener vi, at du skal have et realistisk billede af, hvad der venter forude, så du på den måde kan forberede dig på det, der kan ske. Der er nemmere at være dig, når du er forberedt på de udfordringerne, skiftet fra talent til elite medfører.

Gennem foredraget ‘drømmen om guldet’ forberedes du til skiftet fra talent til elite. Du guides igennem de skift du kan møde, og får redskaber til hvordan du tackler disse skift bedst mulig.

 

For atleter 13- 20 år, trænere og forældre.

Varighed: 90 min.

Pris er afhængig af tidspunkt, sted og antal deltagere. Ring på tlf. 61330467, eller skriv HER for et tilbud.

 

 

Har du mental styrke?  – lær de 7 vigtigste trin til toppræstation

Du guides igennem 7 mentale færdigheder, som er essentielle at lære for at opnå mental styrke. Foredraget giver dig øvelser og redskaber du efterfølgende kan benytte dig af i din daglige træning.

 1. Kend dit fokus
 2. Træn din selvtillid
 3. Accepter dine følelser
 4. Kom videre efter fejl
 5. Få optimale konkurrence oplevelser
 6. Rejs dig op i modgang
 7. Sørg for at være i balance

 

For alle.

Varighed: 90 min.

Oplægget kan også afholdes som en workshop af 3 timer.

Pris er afhængig af tidspunkt, sted og antal deltagere. Ring på tlf. 61330467, eller skriv HER for et tilbud.


 

 

Sportsforældre – hvordan du støtter dit barn optimalt 

Bag hver en succesfuld atlet, står der nogle sportsforældre, der oplever mindst lige så mange op og nedture som deres barn.

For  – hvordan støtter du, når der er pres på? Hvordan engagerer du dig, så det hverken er for lidt eller for meget? Hvordan håndterer du, når dit barn er ked af det eller skuffet? Hvordan kommunikerer du med dit barn om sporten? Hvordan støtter du dit barns drømme? Hvordan undgår du at dit barn træffer de forkerte beslutninger?

 

Hvordan sørger du egentlig for at skabe de bedste rammer for dit barns talentudvikling?

 

Foredraget ’sportsforældre – hvordan du støtter dit barn optimalt’ giver dig, som sportsforælder nogle helt konkrete og håndgribelige værktøjer til at håndtere det pres du møder, når du har et talentfuldt barn i sportens verden.

Du har en kæmpe andel i hvordan dit barn klarer sig i sporten – foredraget kan give dig viden og inspiration til, hvordan du kan være den optimale støtte for dit barn.

Dette foredrag kan hjælpe dig godt på vej.

 

For alle sportsforældre

Varighed: 90 min.

Oplægget kan også afholdes som en workshop af 3 timer.

Pris er afhængig af tidspunkt, sted og antal deltagere. Ring på tlf. 61330467, eller skriv HER for et tilbud.


 

 

 

I hjernen på en Jæger

 

SK er Jægersoldat. Janne er sportspsykologisk konsulent.

Sammen holder de foredrag om mental styrke.

SK med sine barske historier fra virkeligheden, og prøvelserne på egen krop. Janne med sin viden fra den sportspsykologiske verden og arbejdet med atleter på absolut topniveau.

Koblingen mellem SK’s levende fortællinger fra den barske virkelighed og Janne’s evne til at omsætte historier til læring – skaber rammerne for et foredrag der vil sætte sine spor i dig.

Historier om …

 • Dét at ramme bunden og rejse sig igen
 • Tilgangen: viljen til at ville giver evnen til at kunne
 • Hvordan har du fokus på de vigtigste ting på vejen mod målet?
 • Håndtering af presset der ligger på familie og venner
 • Mottoet: græsset er grønnere på den anden side
 • Risikoen for ikke at vende hjem – er det, det hele værd?
 • Udslag på kurven (som i – hvis ikke jeg mærker livet, så ”dør” jeg)
 • At være individualist
 • Det optimale team
 • Hvordan man tager én ting af gangen og hvorfor det er altafgørende
 • Fysik vs. mentalitet
 • Sejren – hvad er en sejr?

 

 

 

”Drømmen om at være den af få, der gør det som kun få kan. At opnå en indre ro, kunne stå foran den mest uoverskuelige opgave, men stadig med en urokkelig tro på at det vil lykkes mig – det var min motivation. Og når jeg bliver spurgt: ”Hvorfor Jægerkorpset?” Så er svaret: ”Jeg ville være en af de bedste, sammen med de bedste” (SK, Jægersoldat)

 

For alle.

Varighed: 75-90 min. (Afhængig af spørgsmål)

Pris er afhængig af tidspunkt, sted og antal deltagere. Ring på tlf. 61330467, eller skriv HER for et tilbud.

 

 

 

 

Vejen til målet – om vilje, dedikation og troen på egne evner

Sammen med udvalgte topatleter i vores eksterne team, holder vi  foredrag om hvad det vil sige at leve et liv som eliteatlet på godt og ondt. Atleterne fortæller åbenhjertet om op og nedture, om kampe tilbage efter en skader, om at flytte til udlandet, om trænerskifte, om at flytte hjemmefra, om at være på et landshold, om OL, VM og EM drømme – om den evige kamp efter guld.

 

Vores atleter har meget på hjerte og fælles for de udvalgte er at de er fantastiske til at sætte ord på oplevelser og erfaringer.

Vi kobler topatletens fortællinger til dit liv, så du lige meget hvem du er, går fra foredraget med redskaber til at optimere nogle af de processer du gennemgår lige her og nu.

Og du behøver ikke være atlet for at få noget ud af dette foredrag, Vi har bland andet besøgt Novo Nordisk flere gange – læs hvad de skriver  her ..

 

 

 

Vi vil gerne takke mange gange for Maila og Janne’s meget spændende og inspirerende præsentation. Præsentationen har fået rigtig positiv feedback fra resten af afdelingen, og vi mener, at vi har fået skabt en godt grundlag for vores fremtidige fokus og arbejde med Work Life Balance og Wellbeing”.

Lena Balshøj Obeidat, Product Supply Finance, Novo Nordisk

 

Foredraget med Maila og Janne var rigtig godt. Det var en god kombination af Jannes teoretiske viden og Mailas meget personlige historie. Selvom vores problemstilling er anderledes, kunne det sagtens overføres, og det satte helt sikkert nogle tanker i gang. Helt klart noget, vi vil anbefale til andre.

Christina Thøgersen, Corporate Financial planning, NOVO NORDISK

 

For alle.

Varighed: 75- 90 min. (Afhængig af spørgsmål)

Pris er afhængig af tidspunkt, sted og antal deltagere. Ring på tlf.61330467, eller skriv HER for et tilbud.