Vi kan inspirere!

book et foredrag eller en workshop

Kickstart den sportspsykologiske indsats med et foredrag!

 

Træn din hjerne med Mental Motion

– vi viser dig hvordan i et foredrag!

 

Mental Motion tilbyder en lang række foredrag – fælles for alle er at de skræddersyes til jeres ide, ønsker og behov.

 

 

Foredrag #1

Drømmen om guldet –  at gå fra talent til elite

 

Det kan være en stor udfordring at få livet som eliteatlet til at hænge sammen med skole, arbejde, socialt liv og familieliv.

 

Faktisk ved vi fra forskning, at atleter, der succesfuldt kommer igennem skiftet fra talent til elite, har gode mentale færdigheder, såsom evnen til at koncentrere sig, fastholde commitment, troen på egne evner og at arbejde målrettet.

 

Men der er også mange andre ting, der spiller ind på om du klarer dette skift. For eksempel er det din evne til at håndtere forandringer, såsom skiftet fra junior til senior, påbegyndelse af uddannelse eller dét at flytte hjemmefra, og forandringer som skader, klub eller trænerskifte, eller private udfordringer.

 

Din støtte fra forældre, kammerater i skolen, holdkammerater, træner og klubrelation har også stor betydning for om du klarer skiftet fra talent til elite, ligesom det miljø du færdes i har afgørende betydning for et succesfuld skift.

 

Faktisk så er det sådan, at de atleter der er forberedte på de skift, udfordringer og besværligheder de vil møde i deres karriere som eliteatlet, har en større chance for at klare karrieren med succes.

Med forberedt, mener vi, at du skal have et realistisk billede af, hvad der venter forude, så du på den måde kan forberede dig på det, der kan ske. Der er nemmere at være dig, når du er forberedt på de udfordringerne, skiftet fra talent til elite medfører.

 

Gennem foredraget ‘drømmen om guldet’ forberedes du til skiftet fra talent til elite. Du guides igennem de skift du kan møde, og får redskaber til, hvordan du tackler disse skift bedst mulig.

 

Deltagere er atleter 13- 20 år, trænere og forældre.

Varighed er 90 min.

Pris er afhængig af tidspunkt, sted og antal deltagere.

Kontakt os på tlf. 61330467, eller skriv HER for et tilbud.

 

 

Foredrag #2

Har du mental styrke?  – de 7 mentale færdigheder 

 

Du guides igennem 7 mentale færdigheder, som er essentielle at lære for at opnå mental styrke og dermed toppræstationer. Foredraget giver dig øvelser og redskaber du efterfølgende kan benytte dig af i din daglige træning.

  1. Kend dit fokus
  2. Træn din selvtillid
  3. Accepter dine følelser
  4. Kom videre efter fejl
  5. Få optimale konkurrence oplevelser
  6. Rejs dig op i modgang
  7. Sørg for at være i balance

 

Deltagere kan være alle.

Varighed er 90 min.

  • Alternativt kan oplægget også afholdes som en workshop af 3 timer.

Pris er afhængig af tidspunkt, sted og antal deltagere.

Kontakt os på tlf. 61330467, eller skriv HER for et tilbud.


 

Foredrag #3

Sportsforældre – hvordan du støtter dit barn optimalt 

 

Bag hver en succesfuld atlet, står der nogle sportsforældre, der oplever mindst lige så mange op og nedture som deres barn.

For  – hvordan støtter du, når der er pres på? Hvordan engagerer du dig, så det hverken er for lidt eller for meget? Hvordan håndterer du, når dit barn er ked af det eller skuffet? Hvordan kommunikerer du med dit barn om sporten? Hvordan støtter du dit barns drømme? Hvordan undgår du at dit barn træffer de forkerte beslutninger?

 

Dette foredrag kan hjælpe dig med, HVORDAN du skaber de bedste rammer for dit barns talentudvikling…

 

Foredraget ’sportsforældre – hvordan du støtter dit barn optimalt’ giver dig, som sportsforælder nogle helt konkrete og håndgribelige værktøjer til at håndtere det pres du møder, når du har et talentfuldt barn i sportens verden.

 

Du har en kæmpe andel i hvordan dit barn klarer sig i sporten – foredraget kan give dig viden og inspiration til, hvordan du kan være den optimale støtte for dit barn.

 

Dette foredrag kan hjælpe dig godt på vej.

 

Deltagere er alle sportsforældre.

Varighed er 90 min.

  • Alternativt kan oplægget også afholdes som en workshop af 3 timer.

Pris er afhængig af tidspunkt, sted og antal deltagere.

Kontakt os på tlf. 61330467, eller skriv HER for et tilbud.