Mød en Mental Motion altet: Dressurrytteren Camilla

Janne Reffstrup Mortensen

Janne Reffstrup Mortensen

Sportspsykologisk konsulent hos Mental Motion
Janne Reffstrup Mortensen

Camilla startede med at dyrke sin sport, da hun fik sin første pony da hun var 4 år gammel og har reddet lige siden. Hun synes det er sjovt at ride og er meget inspireret af, hvad hun kan få hesten til at gøre. Igennem årene er det så blevet mere seriøst og har resulteret i, at træningen er blevet mere målrettet.

 

 

Camila mener, at det bedste ved hendes sport er det bånd, der er mellem hesten og hende. De er et team og det synes hun er helt vildt fedt. Hvis hesten eller hende har en dårlig dag, så fungerer det bare ikke.
Vi har spurgt Camilla om hendes arbejde med mentaltræning.

Læs mere om mentaltræning her

Mentaltræning har givet mig gode hjælpemidler med på vejen

 

Jeg synes det er helt vildt godt for mig. Jeg har lært at gå den rigtige vej, når jeg bliver usikker, så jeg får et godt og tilfredst resultat ud af det. Jeg har fået hjælpemidler med på vejen, som jeg kan bruge til at tackle de svære situationer til både konkurrencer og stævner.
Jeg arbejder meget med at reflektere over min træninger. Hvordan jeg kommer videre ud af de dårlige træninger, men også reflekterer over de gode og sige “hvorfor var det godt?”

 

At turde at gøre det, selvom det er svært

 

Det der med, at selvom der er noget man ikke lige har lyst til, eller der er noget man er lidt bange for at gøre, så skal man altid gøre det, eller i det mindste bare prøve. Tænk hvis det går godt, så bliver man jo helt vildt glad, og får en sejr over sig selv.

 

At tro på sig selv

 

Det der har været svært for mig, er at skulle overvinde min frygt i svære situationer, og at se mine svagheder i øjnene, men så også at vende det til nogle positive ting.
At sige til mig selv, at jeg skal tro på det jeg gør er godt, og at komme videre fra mine dårlige perioder, og ikke bare hænge mig i de dårlige ting, men have meget mere fokus på de gode ting, så jeg ikke glemmer dem.

 

Råd fra Camilla om mentaltræning

 

Helt klart at gøre det, man får gode hjælpemidler til usikre situationer, og ikke mindst at reflektere over ens gode og dårlige træninger og lære at sige til sig selv, at man er mega sej!

 

Mød en anden dressurrytter, rytteren Laura og læs om hvordan hun mentaltræner her

 

Kom ind til en gratis og uforpligtende samtale med en
mentaltræner hos Mental Motion

 

Vi tilbyder alle atleter en gratis og uforpligtende samtale. Her taler vi om hvordan et evt. forløb kunne se ud for dig. Vi taler om hvordan du mentaltræner hos os og du kan stille alle de spørgsmål du må have. På den måde kan vi sikre, at du får et godt indblik i, hvordan vi arbejder med mentaltræning, og hvad du kan forvente, hvis du vælger at starte et samarbejde med os.

 

andre har også læst

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/9/e/mentalmotion.dk/httpd.www/wp-content/themes/html5blank-stable/functions.php on line 809

Mød en Mental Motion atlet: Badmintonspilleren Josephine

Badminton spilleren Josephine Van Zaane - om når tankerne forstyrrer i sporten   Josephine er 24 år gammel og har dyrket badminton siden hun var 9 år. Hun blev introduceret for

Se mere

Mød en Mental Motion atlet: Golfspilleren Sarah

Golfspilleren Sarah - om at turde vinde fordi hun ikke er bange for at tabe Sarah Skovgaard Bils er 14 år og golfspiller. Hun startede til golf efter at have svømmet og danset. Det var hendes far,

Se mere

Mød en Mental Motion atlet: Orienteringsløberen Celina

Orienteringsløberen Celina - om at omsætte ord til handling for at blive bedre   Celina Bregensøe er 15 år og orienteringsløber. Hun startede til orienteringsløb som 7-årig, efter at

Se mere