Sådan her indsamler vi og anvender dine personlige oplysninger hos Mental Motion

 

Behandling af personoplysninger – du skal give samtykke

Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, har du samtidig givet samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi sørger selvfølgelig for at behandle din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os sikkert. Vi opbevarer dem indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

 

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Du klikker blot på et enkelt link i bunden af de mails vi sender dig, eller også så kontakter du os direkte på jannementalmotion.dk og oplyser, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

 

Når du køber et produkt online hos Mental Motion ApS

indtaster du en række personoplysninger:

  • Dit navn / firmanavn
  • Din e-mailadresse
  • Dine betalingsoplysninger

I forbindelse med dit køb behandler vi disse persondataoplysninger. Ifølge lovgivning må vi opbevarer disse oplysninger i 5 år, hvorefter vi sletter dem.

 

Vi passer på din data

Vi sørger altid for at behandle dine oplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Vi bruger kun dine oplsyninger til det de er indsamlet til, og dermed det du har givet samtykke til.

 

Vi anvender tredjeparter til behandling af:

  • dine betalingsoplysninger — paypal
  • dine køb —Simplero
  • håndtering af nyhedsbreve via e-mail — Mailchimp
  • håndtering af tilmelding til nyhedsbrev og ventelister — Zapier
  • håndtering af spørgeskemaer — Wufoo

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med.

Dette kan ske ved henvendelse til:

Mental Motion ApS

CVR-nr. 38752251

Holte Midtpunkt 23. 3 sal

2840 Holte

Tlf.: 61330467

E-mail: janne@mentalmotion.dk

Du altid bede om at få dine oplysninger rettet, i tilfælde af fejl – eller hvis du ønsker dem slettet. Bare skriv til os på ovennævnte e-mailadresse.

 

 

Persondatapolitik & Vilkår hos Mental Motion som kunde på vores kontor

I forbindelse med dine samtaler på kontoret er det nødvendigt, at vi noterer og behandler relevante oplysninger om dig.

 

HVILKE PERSONOPLYSNINGER OPBEVARER VI?

I forbindelse med dit samarbejde med os noterer vi nogle oplysninger om dig, udfra den samtale vi har haft.

Oplysningerne anvendes alene til brug for et godt samarbejde med dig og de administrative funktioner, der er forbundet hermed.

Vi har pligt til at opbevare dine oplysninger sikkert og fortroligt.

Vi opbevarer oplsyninger som

  • navn
  • adresse
  • telefon nr
  • mailadresse
  • noter fra forgående samtale

 

VIDEREGIVELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Efter sundhedsloven har vi tavshedspligt om dine forhold, men hvis det er nødvendigt, kan vi udveksle dine oplysninger internt blandt vort personale.

Videregivelse af oplysninger uden for kontoret vil kun ske med dit samtykke.

De oplysninger vi har registreret til brug for afregningsformål, udveksles med betalingsformidlere i det omfang, det er nødvendigt for at gennemføre betalingerne. Hvis din behandling helt eller delvist betales af andre end dig selv, f.eks. af dine forældre, klub, forbund vil vi også videregive oplysninger om behandlingen til den, der skal betale.

Vi opbevarer dine oplysninger i 5 år

Oplysninger til brug for afregningsformål opbevares så længe, det er nødvendigt af hensyn til afregning og bogføring.

 

DINE RETTIGHEDER I FORBINDELSE MED PERSONOPLYSNINGER

Du kan få indsigt i hvilke oplysninger, vi har registeret om dig, ved at kontakte os på janne@mentalmotion.dk

 

KLAGE OVER HÅNDTERING AF PERSONOPLYSNINGER

Klager over vores behandling af dine personoplysninger kan indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K. Du kan finde nærmere oplysninger om Datatilsynet på www.datatilsynet.dk